Bestuur

Julia van Winden

voorzitter

Julia is opgegroeid in Woerden en sinds november 2013 lid van het bestuur
van Progressief Woerden en sinds september 2020 voorzitter. Julia is als
geochemicus gepromoveerd op het belang van methaan-etende bacteri├źn in hoogveengebieden die de natuurlijke uitstoot van broeikasgassen verlagen. Ze werkt als geochemicus Shell direct aan het wereldwijde energievraagstuk en de energietransitie. Julia houdt van wandelen en fietsen in het Groene Hart en woont samen met haar man en twee kinderen in de gezellige binnenstad van Woerden.

Neem contact op via e-mail


Frank van der Meer

Penningmeester

Sinds 2015 woont Frank in de binnenstad van Woerden en heeft het daar ontzettend naar zijn zin. Hiervoor deed hij in Amsterdam onder meer mee met burgerinitiatieven ter verbetering van de stad en de samenleving. Met een verleden van actief lid van DWARS! (GroenLinkse jongeren) zet Frank zich graag in voor gelijkheid voor iedereen in Woerden. Verder is hij bezig bij de organisatie van het KunstPark van het het Cultuur Platform Woerden en bij de Lutherse kerk. Gedurende werktijd is hij medewerker bij het minsterie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Neem contact op via e-mail


Leonard Feis

Secretaris

Leonard is sinds oktober 2013 lid van het bestuur van Progressief Woerden. In het dagelijks leven werkt hij als interim manager, die veel opdrachten uitvoert bij de rijksoverheid. Inhoudelijk heeft Leonard het meest met het sociale domein en het goed inrichten van de openbare ruimte: zorgen voor een prettige leefomgeving, met oog voor natuur en milieu. 

Neem contact op via e-mail