De Partij Progressief Woerden

Progressief Woerden is een politieke groepering ontstaan uit de Woerdense afdelingen van PvdA en GroenLinks. We staan voor sociaal en groen woerdens beleid. 

Bestuur

Het bestuur van Progressief Woerden organiseert de partij. Ieder heeft daarin zijn eigen taak. Er zijn ongeveer 110 mensen lid van Progressief Woerden, ongeveer 45 daarvan zijn ook GroenLinks-lid, 50 zijn ook PvdA-lid en 15 zijn alleen lid van Progressief Woerden. 

 

Fractie

Progressief Woerden zit nu, op basis van de verkiezingen van 2022, met vier zetels in de gemeenteraad. De vier raadsleden worden ondersteund door 1 of meer fractieassistenten. Meer daarover leest u op de fractie-pagina

Welkom!

Wilt u kennis maken met Progressief Woerden? Dan heeft u tal van mogelijkheden. 

  • U kunt rechtstreeks contact opnemen met één van de fractieleden als u geïnteresseerd bent in de actuele gemeentepolitiek. De manier waarop u hen kunt bereiken ziet u op de fractie-pagina
  • De fractievergaderingen zijn altijd openbaar. U kunt gerust aanschuiven op maandagavond. De locatie van de vergaderingen staat niet altijd vast (soms stadhuis, soms bij een maatschappelijke organisatie). Neemt u contact op met de fractie-secretaris Coby Franken voor meer informatie. 
  • Heeft u meer interesse in Progressief Woerden als vereniging? Organiseert u graag themacafés, straatacties of wilt u op een andere manier bijdragen aan een progressieve samenleving in Woerden? Neem dan contact op met het bestuur.