Themacafe over de toekomst van de zorg

18/05/2023 - Progressief Woerden organiseert op 20 juni een interactieve bijeenkomst over de toegankelijkheid en de toekomst van zorg in Woerden: Themacafé “Zorg en samenleving”


Dinsdag 20 juni
Aanvang 20.00 uur (welkom vanaf 19.30 uur)
Bibliotheek het Groene Hart,
Meulmansweg 27 Woerden

De toegankelijkheid en de beschikbaarheid van de reguliere zorg staan steeds meer onder druk. Om wel een toekomst te hebben voor een zorgzame samenleving wil Progressief Woerden in gesprek met huisartsen, zorgverzekeraar, GGD, wethouder en vooral ook inwoners over kansen en ideeën om anders te kijken naar ons zorgaanbod en onze samenleving.

Coby Franken, fractievoorzitter Progressief Woerden samen met fractiegenoot Nienke Veldhuijzen organisator van dit themacafé: “we willen breder denken over andere oplossingen als het gaat om de toekomst van onze gezondheidszorg. Denk aan hoe we omgaan met wonen, werk, onderwijs, leefomgeving, sport en cultuur”. Velthuijzen benadrukt dat er ook landelijk zijn er ontwikkelingen die kansen bieden zoals het “Gezond & Actief Leven Akkoord" (GALA) en het Integraal Zorgakkoord (IZA). 

“Met dit themacafé willen we in dialoog alle kansen verkennen in onze gemeente op alle gebieden om te zorgen en te borgen dat er toekomst is voor een gezonde en zorgzame Woerdense samenleving.”

De avond is toegankelijk voor iedereen. Graag wel vooraf aanmelden via bijeenkomst@progressiefwoerden.nl

Lees hier het hele programma: 

https://www.progressiefwoerden.nl/agenda/themacafe-zorg-en-samenleving

 

Meer informatie

Coby Franken cobyfranken@progressiefwoerden.nl  (06-53608273)

Nienke Veldhuijzen n.j.veldhuijzen@gmail.com

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht