Kandidaten Progressief Woerden bekend

10/10/2017 - In de ledenvergadering van Progressief Woerden is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld. Marieke van Noort is voor de tweede keer gekozen tot lijsttrekker: “Ik ben supertrots op dit team waarmee we de verkiezingen ingaan. Onze ideeën zijn positief, eerlijk en natuurlijk progressief. Op thema’s als duurzaamheid en sociaal beleid gaan wij echt het verschil maken!”

De nieuwe lijst van Progressief Woerden, de lokale samenwerking tussen PvdA en GroenLinks, ziet er na de ledenvergadering als volgt uit:

  1. Marieke van Noort gaat zich opnieuw inzetten voor een eerlijk en sociaal bestuur, gericht op alle inwoners van Woerden. 
  2. Jelmer Vierstra, blijft zich net als afgelopen jaren druk maken over het terugdringen van de wachttijden in de sociale huurwoningen, en nog veel meer.
  3. Coby Franken is vastberaden te zorgen dat iedereen, ongeacht kleur, religie, geaardheid of beperking zich thuis voelt in Woerden.
  4. Marguerite Boersma, nieuw op de lijst en afgelopen decennia zeer actief in het maatschappelijk leven in Harmelen. “Groen doen!” is haar motto.
  5. Guus van Bork, veranderaar binnen de partij en met passie voor werk, inkomen en positief ondernemerschap.
  6. Anne Berkheij, als 20-er de benjamin van de lijst en gedreven om het verschil te maken in duurzaamheid en wijkontwikkeling.
  7. Jelle IJpma, wil met al zijn ervaring de toekomstige fractie ondersteunen. Vooral omdat hij zich nog altijd zorgen maakt over de zorg en ondersteuning aan kwetsbare mensen.

Meer weten? Op www.progressiefwoerden.nl/de-partij-progressief-woerden/kandidatenlijst-2018 stellen de kandidaten zich verder voor. 

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht