Wat heb je aan de gemeente als je arm bent?

14/11/2021 - Wat heb je aan de gemeente als je arm bent? Onder die titel organiseert Progressief Woerden, samen met de PvdA Woerden, de Raad van Kerken, CU/SGP en de SP een themacafé op 30 november aanstaande. Het themacafé is vooral bedoeld voor mensen die moeite hebben om rond te komen. De organisatoren willen graag luisteren naar de ervaringen van deze mensen, zowel positief als negatief. Heb je iets te melden of wil je graag luisteren geef je dan op.

Thema café online op 30 november 20.00 uur

Het armoedebeleid in Woerden is onderzocht door de rekenkamer, want Woerden wil vernieuwen. Maar er is niet gesproken met de Woerdenaren die de gemeente (soms) nodig hebben omdat zij armoede aan den lijve ondervinden. Hoe ervaren zij nu het gemeentelijk bijstandsbeleid, de declaratieregeling, de toeslagen vanuit de gemeente en zo? 

Progressief Woerden en de PvdA Woerden willen, met de Raad van Kerken, de ChristenUnie/SGP en de SP, graag luisteren naar die ervaringen. Iedereen die kritiek heeft, ofwel gratis advies, is welkom. Maar ook van positieve ervaring kunnen we leren. Heb je iets te vertellen, of wil je luisteren, doe mee op 30 november om 20.00 in Zoom.

Registreren kan via deze link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0td-upqzsoGdOTLoNHKCP4Vf9cUPoRaRK2

 

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht