Versterking fractie

22/04/2021 - Progressief Woerden (GL/PVDA) heeft Marjolein Doorewaard en Lilian Biber voorgedragen als nieuwe fractieassistenten. Samen met Jelle Ijpma, die al fractie assistent is bij Progressief Woerden, gaan zij de fractie ondersteunen in de Gemeenteraad van Woerden.

Marjolein wil zich gaan inzetten voor een duurzame en sociale samenleving. Binnen de fractie van Progressief Woerden gaat zij zich bezighouden met duurzame onderwerpen zoals de energietransitie en het groen-en bomenbeleid. Lilian wil graag opkomen voor een eerlijke samenleving waarin iedereen gelijke kansen heeft. Ze vindt het belangrijk dat er goede voorzieningen zijn voor iedereen die meekan in onze samenleving en net dat extra beetje hulp voor degenen die daar soms moeite mee hebben. Daar gaat ze zich dan ook voor inzetten in de gemeenteraad.

Progressief Woerden begroet de twee nieuwe fractieassistenten met veel enthousiasme en is ook erg blij met de groei. In Woerden bundelen we al jaren de progressieve krachten en het is een enorme opsteker om nu weer twee nieuwe fractie assistenten toe te mogen voegen aan onze enthousiaste groene, linkse en sociale fractie.”

Een fractieassistent neemt deel aan politieke debatten en opiniërende vergaderingen in de raadszaal. Deelname aan raadsvergaderingen en stemrecht zijn voorbehouden aan de gekozen raadsleden.

Heb jij interesse om je ook aan te sluiten bij Progressief Woerden? Stuur dan een mail naar info@progressiefwoerden.nl. Heb jij interesse in andere partijen in de lokale politiek in Woerden? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl en verdiep je in de lokale politiek!

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht