Verbeter het openbaar vervoer in Woerden?

23/11/2021 - Wat vindt u van het openbaar vervoer in Woerden? Kunt u zich gemakkelijk verplaatsen of ervaart u moeilijkheden als u wilt reizen? Enkele Woerdenaren zijn een petitie begonnen om het openbaar vervoer te verbeteren.

Op de site petitie.nl staat een petitie voor verbetering van het openbaar vervoer in Woerden. Progressief Woerden is heel benieuwd wat u vindt van het openbaar verover? Vindt u het gemakkelijk of moeilijk om naar uw bestemming te reizen? Daarbij denken wij niet alleen aan de kern Woerden, maar zeker ook aan de kernen Harmelen, Kamerik en Zegveld. Als u in een van deze kernen woont zijn wij benieuwd naar uw ervaringen.

U kunt uw mening over dit onderwerp geven door te reageren op dit bericht. Progressief Woerden vindt een goed en tijdig openbaar vervoer, dat het mogelijk maakt om naar diverse bestemmingen te reizen op een tijd die u wenst, heel erg belangrijk. Daarom zijn wij benieuwd naar uw mening. Uw opmerkingen kunnen we gebruiken om eventuele problemen in de gemeenteraad aan de orde te stellen.

Reageert u dus zoveel mogelijk, ook als u tevreden bent, dan krijgen we een goed inzicht in het openbaar vervoer. in Woerden en omstreken.

Het ondertekenen van de petitie (deze is niet van Progressief Woerden) kunt u doen door op deze link te klikken.

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht