Vandaag is de dag van de mantelzorg

10/11/2021 - Vandaag is de dag van de mantelzorg. Om hieraan aandacht te besteden hebben de gemeente Woerden, de Zonnehof en logeerhuis Bredius een persbericht uit laten gaan. In dit bericht In het persbericht richten zij zich tot mantelzorgers en bieden ze hen een uitje naar de film aan. Op deze manier willen ze erkenning vragen voor de mantelzorg en hun waardering uitspreken voor deze vorm van zorg.

Mantelzorg is inmiddels een bekend begrip. Afhankelijk van de gewenste zorg rust er toch veel verantwoordelijkheid op de schouders van de Mantelzorgers. Bij intensieve zorg kan dit wel eens knellen, maar doorgaans vindt de mantelzorger zelf dat hij niet een bijzondere daad verricht. Daarom willen de Gemeente Woerden, De Zonnehof en logeerhuis Bredius de mantelzorger een verzetje aanbieden. 

Mantelzorgers worden uitgenodigd om zich aan te melden voor een avondje film. De Franse film met als thema zorgen voor elkaar, is een humorvolle film over de vriendschap tussen twee mensen. Ook krijgen de mantelzorgers in de pauze iets lekkers aangeboden. Als afsluiting is er nog een kleine attentie. 

Deze leuke dag is mogelijk dankzij bijdragen van de gemeente Woerden, het VSB Fonds Woerden en Het Kalsbeek College Bredius die voor wat lekkers bij de koffie zorgt. 

Via deze link kunt u zich opgeven: Aanmelden kan via Annex https://tinyurl.com/DvdM2021

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht