Sven Pluimers in het zonnetje gezet.

18/12/2021 - Onlangs werd Sven Pluimers verrast door Gammabaas Jan Rikkers. Jan deelt elk jaar een kerstpakket uit aan iemand die zich het afgelopen jaar verdienstelijk heeft gemaakt. Dat Sven hiervoor is uitgekozen is dan ook niet verwonderlijk. Sven is al jarenlang buitengewoon actief en heeft het afgelopen jaar ook weer een aantal bijzondere initiatieven ontplooid, zoals 'Iedereen doet mee'.

Omdat 'iedereen doet mee' ook de lijfspreuk is van Progressief Woerden spreekt het bijna als vanzelf dat Sven zich bij deze partij heeft aangesloten.  Toch is het niet zo dat Sven wordt aangestuurd door zijn partij. Hij beheert zelfstandig de portefeuille inclusie en is zeer actief op dit punt. Met enige regelmaat verrast hij dan ook partijgenoten door de successen die hij hiermee behaalt. 

Inmiddels is Sven een bekende Woerdenaar. Hij heeft goede contacten bij de gemeente en andere organisaties waardoor hij altijd de juiste mensen kan betrekken bij zijn plannen. Zijn inzet is zo bijzonder dat ook het AD een mooi artikel weidde aan zijn inzet afgelopen jaar. Dat is zeer terecht. 

 

Wilt u het artikel in het AD lezen? Dat is zeker de moeite waard. Het artikel vindt u hier.

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht