Sven Pluimers in gesprek met burgemeester Molkenboer

01/02/2022 - Voor de nieuwjaarsbijeenkomst van Ieder(In), MIND, Patiƫntenfederatie Nederland en PGOsupport heeft Sven Pluimers met burgemeester Molkenboer een filmpje opgenomen dat gaat over 'succesvol belangenbehartiger'. Door samen te werken wordt in Woerden veel bereikt op het gebied van inclusie.

In het filmpje gaan Sven Pluimers en burgemeester Molkenboer in op 3 zeer recente successen die ze hebben behaald. Sven stipt de thema's aan en de burgemeester pakt als pleitbezorger van inclusie de tips op om verandering te realiseren in Woerden. Door deze succesvolle samenwerking is er niet alleen meer andacht voor inclusie, maar worden ook daadwerkelijk stappen gezet. Successen die pas zijn gehaald zijn: stemhulp voor iedereen, aangepast evenemententoilet en toegankelijke speeltuinen. 

Door hun samenwerking werden Sven en burgemeester Molkenboer uitgenodigd door minister de Jonge, tijdens een bijeenkomst over inclusie.

Sven zou willen dat meer mensen lid worden van een politieke partij. Hij heeft juist door zijn lidmaatschap van Progressief Woerden veel kunnen bereiken voor zijn doelgroep.

Bekijk de opname hier. Deze is zeer de moeite waard.

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht