Progressief Woerden gaat de wijk in.

09/06/2022 - Zaterdagmiddag 11 juni om 15.00 uur zal een groep Progressief Woerdenaren samen met Nasir Lalout de Schilderswijk bezoeken. Vind je het leuk om mee te gaan? Sluit je dan aan om 15.00 uur bij winkelcentrum Tournoysveld tegenover de Plint.

Progressief Woerden wil de problemen van deze wijk horen van jongeren die er wonen. Dit als vervolg op het zeer geslaagde debat dat de jongeren hadden georganiseerd afgelopen dinsdag. Nasir Lalout is al lange tijd actief in het schilderskwartier. Hij is actief bij Boys tv en organiseert activiteiten voor jongeren in de wijk. Ook maakt hij zich sterk voor een Cruijf Court. 

Progressief Woerden heeft de wensen van jongeren hoog op de agenda staan. Zo zal de komende raadsperiode worden gekeken of het mogelijk is om een jongerenraad te installeren. Tot die tijd zoekt de partij jongeren zoveel mogelijk op. Tegelijkertijd nemen we schoonmaakspullen mee, de welbekende prikkers om afval te prikken. 

Vind jij het leuk om mee te gaan afval prikken in de wijk? Stuur ons dan een berichtje naar aanmelden@progressiefwoerden.nl en sluit je bij ons aan. 

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht