Mag ik mij even voorstellen? Sven Pluimers

07/03/2022 - Eigenlijk behoeft Sven geen introductie. Hij is regelmatig in de publiciteit. Sven Pluimers, nummer 20 op de lijst.

“Meer kansen voor mensen met een beperking daar wil ik me voor inzetten bij Progressief Woerden” zegt Sven. “Ik strijd voor meer inclusie en zeggenschap voor mensen met een licht verstandelijke beperking in de gemeente Woerden, maar ook landelijk.”

Sven Pluimers heeft inmiddels bewezen dat hij door een sterk netwerk en een goede samenwerking zaken voor elkaar krijgt. Onder de successen die hij de afgelopen jaren behaalde, vallen: de “stemmal” in stemhokjes voor mensen met een beperking en het festival ‘Iedereen doet mee’ in Woerden. Sven heeft het voor elkaar gekregen om uitgenodigd te worden door de minister van gezondheid in Den Haag. Hij is een voorbeeld voor veel anderen met een beperking en hij zorgt ervoor dat mensen met een beperking niet worden vergeten door de politiek. Ook niet bij de aanleg van een speeltuintje, bijvoorbeeld, en zo werkt Sven stap voor stap toe naar een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt.

 

 

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht