LAAT JE HOREN - MAAK HET VERSCHIL

21/04/2017 - Sinds de Algemene Ledenvergadering van 8 maart draaien de campagnevoorbereidingen op volle toeren. Lees hier meer over de bruisende energie die in de partij loskomt rond de nieuwe campagne. Heel graag betrekken we zoveel mogelijk Woerdenaren, lid of geen lid om een actieve of anderzins betrokken rol te spelen bij de komende campagne! Denkt u graag mee over het inhoudelijke programma? Overweegt u of u zelf volgende keer het verschil wil maken en uzelf kandidaat wilt stellen voor de nieuwe gemeenteraad? De mogelijkheden voor inzet in de campagne zijn talrijk.

Wie maakt het verschil?

Op 21 maart 2018 zijn de verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad.
Progressief Woerden zoekt kandidaten voor die nieuwe raad. 
Wil jij je namens ProgressiefWoerden laten horen, meld je dan. 
We sturen je dan informatie toe en praten eventueel daarna verder.
Melden via yolan@kantel.nl onder vermelding van kandidaat pw.

 

Wie gaat met ons in gesprek met alle Woerdenaren?

We willen weten wat leeft in Woerden en dat wat we horen een plek geven in de ontwikkeling van ons programma. We willen dus in gesprek raken met Woerdenaren over wat zij belangrijk vinden. Op straat, bij mensen thuis, in de winkels, bij allerlei activiteiten waar Woerdenaren zijn. Aansluiten en luisteren dus. 

En daarom is de campagnecommissie op zoek naar goede luisteraars, naar mensen die lol hebben in een goed gesprek en open staan voor verrassende ontmoetingen. Fractie, bestuur en betrokkenen om ons heen doen al actief mee, maar we zoeken zeker nog 10 actievelingen die zin hebben om met ons mee te doen.

Dus meld je bij cobyfranken@progressiefwoerden.nl en dan zorgt (zij) dat je een uitnodiging ontvangt als we data geprikt hebben.

 

Denk mee over de inzet van Progressief Woerden van 2018 - 2022

De verkiezingsprogrammacommissie is op zoek naar input van jullie, de leden! Daarvoor nodigen wij jullie van harte uit voor 10 mei waar wij jullie willen vertellen hoe wij in een kleine vier maanden tot een verkiezingsprogramma willen komen. En vooral hoe jullie daar een bijdrage aan kunnen leveren. 

Kennis over een of meer onderwerpen is mooi maar zeker niet noodzakelijk. Want we gaan proberen om naast de kennis die wij zelf in de partij hebben ook de kennis van de rest van Woerden te gebruiken. Dus als je kennis over een bepaald onderwerp hebt of wilt helpen om de input bij burgers, ondernemers en belangenorganisaties in Woerden op te halen, ben je van harte welkom op 10 mei om 20:00 op het gemeentehuis.

Vriendelijk verzoek om via een mail naar jelmervierstra@progressiefwoerden.nl te laten weten of je erbij bent.

 

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht