Klimaatmars Amsterdam

05/11/2021 - Zaterdag 5 november is de klimaatmars in Amsterdam. De klimaatcrisis is nu. Steeds meer mensen worden getroffen door bosbranden, overstromingen en hongersnoden. Toch doet het Nederlands kabinet al jaren te weinig om mensen in binnen- en buitenland te beschermen. Daarom gaan we zaterdag 6 november de straat op in Amsterdam.

We eisen dat het kabinet nú in actie komt met ambitieuze, eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst. Samen kunnen we de schade beperken en bouwen aan een beter bestaan. 

Daarvoor is iedereen nodig! Mensen in alle hoeken van de wereld gaan de straat op voor een leefbaar klimaat. Ook in Nederland laten we massaal van ons horen, en jouw stem is hierbij onmisbaar. Dit is hét moment voor actie. Dus kom naar Amsterdam en doe mee.

We starten om 13:00 uur op de Dam en gaan vanaf daar, met onze protestborden hoog in de lucht, naar Westerpark. Daar verwachten we rond 15:00 uur te beginnen aan het eindprogramma met speeches en muzikale optredens. Het eindprogramma duurt ongeveer een uur.

Vanuit Woerden vertrekken we met een aantal om 11.00 uur. Als je wilt kun je aansluiten bij deze club.

Mocht je nog willen helpen dan kun je je nog opgeven.

Meenemen:

Mondkapje voor het openbaar vervoer
OV-chipkaart
Drinkfles met water
Snacks in het geval je honger krijgt
Protestbord

We hopen je zaterdag in Amsterdam te zien.

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht