Hybride ALV

17/09/2020 - Op 16 september was er na lange tijd weer een ALV. Goed om elkaar te zien. En dankzij moderne verbindingen ook toegankelijk voor snotneuzen en mensen op afstand!
We namen afscheid van Paul Glissenaar die jarenlang (niemand wist meer hoe lang al) de partij heeft geleid en de fractie ondersteund op rustige en kordate wijze. En we mochten onze nieuwe voorzitter online benoemen. Welkom Julia!
Bedankt Paul!

Tijdens de ALV deed de fractie verslag van een aantal actuele zaken. We maken ons ernstig zorgen om keuzes die door de coalitie worden gemaakt. Zoals bezuinigen op armoedebeleid en tegelijkertijd investeren in een dure brug.

Voor veel van ons is Paul echt 'mister Progressief Woerden'. We prezen hem om zijn rustige en kordate aanpak als voorzitter. Hij was een prettige gesprekspartner voor onze fractie in lastige tijden. En onder zijn leiderschap is de partij ook flink vernieuwd en verjond. 

 

Met onze nieuwe voorzitter Julia van Winden hopen we onze lijn van verjonging en vernieuwing nog verder door te kunnen zetten.

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht