Climate March met Marjan Minnesma

22/10/2021 - Climate March door Woerden. Deze belangrijke mars wil aandacht vragen voor het klimaat in Glasgow tijdens de klimaatconferentie van de Verenigde Naties. Donderdag en vrijdag kwam de mars door Woerden, maar meelopen kan nog steeds. Een dag of meerdere dagen. Maandag 25 oktober gaan de deelnemers in Rotterdam met de boot naar Edinburgh om vervolgens naar Glasgow te lopen.

Afgelopen donderdag kwam de Climate March die wordt gelopen van 6 t/m 30 oktober vanuit Groningen naar Glasgow in Woerden aan. Het doel van deze tocht is om aandacht te vragen voor het klimaat. In Glasgow wordt de klimaatconferentie COP26 van de Verenigde Naties gehouden. Deze editie is cruciaal.

Donderdag kwam de mars in Woerden aan. Namens Progressief Woerden liep Marjolein Doorewaard mee. Daarmee benadrukt zij het belang dat dat Progressief Woerden hecht aan dit initiatief. Behalve dat met het meelopen een belangrijke kwestie aandacht krijgt, werden onderweg ook veel interessante gesprekken gevoerd en kon van de natuur worden genoten. Marjolein onderstreept hiermee het werk dat zij als fractie-assistent doet voor een groener Woerden. Vrijdag vertrok de mars richting Gouda.

Op maandag 25 oktober wordt in Rotterdam de trein genomen naar Edinburgh waarna na 4 dagen Glasgow zal worden bereikt. Iedereen die mee wil lopen met deze tocht is welkom. Het mag 1 dag of meerdere dagen. Wie meewil kan zich aanmelden via bijgevoegde link.

https://theclimatemiles.nl

 

Deel dit artikel


Fotoalbum

Climate March met Marjan Minnesma (foto 1/1)

Nieuwsoverzicht