Bouwen aan een zorgzame groene toekomst

16/01/2022 - Het programma is klaar. Op de website staan in 8 thema's in eenvoudige taal al onze speerpunten en ook is er een link naar een uitgebreid programma met onze visie en heel veel doorkliklinkjes voor wie nog veel meer wil weten.

Wegens corona is een live kick off met nieuwjaarsborrel helaas niet mogelijk. Maar wel willen we graag het glas heffen op een succesvolle verkiezing met een mooi programma.
Dat doen we maandag 17 januari 0m 21.30 in onze zoom. Zie onder het bericht de inloglink.

Progressief Woerden wil bouwen aan een zorgzame groene toekomst voor Woerden, waar iedereen telt. We willen vergroenen met een energietransitie waar iedereen aan mee kan doen, ook mensen met een smalle beurs. De energietransitie mag de tweedeling niet vergroten. We vinden het tijd worden dat we echt gaan bouwen aan betaalbare woningen voor iedereen. We gaan voor leuke, toegankelijke en levendige wijken en dorpen waar iedereen plezier aan kan beleven zonder onnodige hobbels en belemmeringen. We willen dat iedereen zich welkom voelt in Woerden, op straat, op school en op het werk, ongeacht waar je vandaan komt, hoe je er uit ziet en van wie je houdt. We willen Woerdense bedrijven helpen om meer kansen te bieden aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

In ons programma laten we zien wat wij willen bereiken de komende jaren met het bouwen aan een mooi, groen en zorgzaam Woerden.

Lees hier ons programma in eenvoudige toegankelijke taal. Want wij vinden het belangrijk dat politiek er is voor iedereen.

Of kijk naar het vlogje van Coby Franken over het programma

 

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht