Belangrijke aankondiging. Speciale avond over wonen!

26/02/2022 - Progressief Woerden organiseert een speciale avond over wonen. De Avond van het Wonen – 9 maart – online. Geef je op.

In Woerden moet je lang wachten op een huis. Vooral als je voor het eerst een huis wilt huren of kopen. Of als je inkomen niet zo hoog is. Er zijn te weinig betaalbare huizen om te huren of kopen.

Daarom organiseert Progressief Woerden samen met PvdA/ GroenLinks De Ronde Venen een ‘Avond van het Wonen’, in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. In alle verkiezingsprogramma’s speelt dit thema een grote rol.

Coby Franken (lijstrekker Progressief Woerden) en Loes Ypma (oud-wethouder Woerden) gaan met een aantal gasten in gesprek over de grote prangende vraagstukken als het gaat om betaalbare huisvesting. Franken: “We vinden het de hoogste tijd voor meer sociale huur, het eindelijk invoeren van de zelfbewoningsplicht en doorpakken met alternatieve woonvormen zoals Tiny Houses of wonen op het boerenerf.”

Met Mirthe Biemans, volkshuisvester en medeorganisator van Woonprotest Utrecht; Marguerite Boersma, raadslid voor Progressief Woerden; Esther Grondijs, raadslid voor PvdA/GroenLinks in de Ronde Venen; en onder voorbehoud gedeputeerde Rob van Muilenkom (PvdA)

Iedereen is welkom. De avond start om 20.00 uur. 

Aanmelden bij bijeenkomst@progressiefwoerden.nl

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht