300 dagen luisteren

22/07/2016 - Progressief Woerden gaat “300 dagen luisteren” om zo breed mogelijk te spreken met een heleboel Woerdenaren. We zijn op zoek naar beelden, concrete situaties en verhalen.

Politieke verkiezingen zijn een belangrijk onderdeel van onze representatieve democratie. Maar wij van Progressief Woerden geloven dat verkiezingen maar een moment-opname opleveren. 

Progressief Woerden wil daarom de stap maken van partij naar beweging en van gemeente naar gemeenschap. We willen veel actiever zijn in de samenleving, resultaten boeken samen met alle Woerdenaren. 

Dat doen we bijvoorbeeld door op het gebied van Duurzaamheid bij te dragen aan Duurzaam Woerden, en op het gebied van succesvolle inclusie van ook nieuwe Woerdenaren door bij te dragen aan Wij zijn Woerden. 

Samen maken we zo de samenleving die wij willen zien! Soms zorgen we voor een goed gesprek, de andere keer steken we de handen uit de mouwen en gaan we samen maken en ‘bouwen’ aan de beweging die wij willen zien. 

Op dit moment willen we ‘bouwen’ aan het netwerk van Woerdenaren die net als wij een progressieve samenleving voor staan. En daarvoor gaan we heel breed in gesprek in de stad en de kernen. Ook met mensen die we normaal niet tegenkomen. 

We willen een grote bijeenkomst organiseren waar we samen met alle mensen die we hebben gesproken, en natuurlijk alle anderen die willen komen, aan de slag gaan om onze gezamenlijke dromen voor Woerden te realiseren.

Progressief Woerden gaat de komende 300 dagen in gesprek met 100 Woerdenaren. Als jij je verhaal wilt vertellen dan spreken we graag met je af! Ergens in Woerden of bij jou thuis. 

Meld je aan bij Guus van Bork guusvanbork@gmail.com

 

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht