Inclusie werkt

Geschreven door Progressief Woerden op 16 september 2017

Afgelopen raadsperiode stond Inclusie voor Progressief Woerden hoog op de agenda. De aanleiding was natuurlijk de ratificatie van het VN-verdrag voor mensen met een beperking, maar op initiatief van ons ism D66 werd gekozen voor een brede insteek van Inclusie. Inmiddels is er veel bereikt. En we zijn ook trots op onze diverse fractie met veel variatie in kleur, leeftijd, geaardheid en beperking. In deze blog/ vlog vertelt ons jongste fractielid Sven Pluimers over zijn kijk op werk met een beperking en zijn politieke ambities

Sven Pluimers is VN-ambassadeur voor mensen met een beperking. Sven vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Ook daarom is hij in de politek gegaan. Progressief Woerden is trots op Sven als fractielid. 

In deze vlog het verhaal van Sven waarin hij laat zien dat een beperking geen beperking hoeft te zijn als het gaat om werk wat je wilt en kunt.

Meer aandacht nodig voor rechten

Inclusie blijft een van de topprioriteiten voor Progressief Woerden, ook in de komende verkiezingsprogramma zullen wij ons hier weer sterk voor maken.

In Woerden wordt niemand uitgesloten. 


Deel dit artikel