Heidagen College

Geschreven door Progressief Woerden op 25 juni 2010

Na een drukke periode van campagne, verkiezingen, onderhandelingen en start van het college zijn we een avond en twee volle dagen "de hei op geweest". We hebben heerlijk de tijd en rust gehad om elkaar beter te leren kennen en afspraken te maken over de manier waarop we met elkaar werken. In een mooi huis in de Ardennen hebben we gezellig met elkaar gekookt, gegeten, heel veel gesproken, mooie wandelingen gemaakt, een potje tafeltennis gespeeld, gedanst en voetbal gekeken.

Het was heel prettig om zo met elkaar te starten. Door de veilige sfeer die door onze "trainers" werd gecreƫerd en de openhartigheid en kwetsbaar durven opstellen van ons allemaal hebben we (alle collegeleden en de directie) elkaar beter leren kennen, uitgebreid over sterke eigenschappen gesproken naar aanleiding van een "waardenscan", goed gekeken naar waar we elkaar kunnen en vooral ook moeten aanvullen.

Ik heb er nog meer zin in dan ik al had; ik heb fantastische collega's; heel verschillend maar daardoor een mooi team. We gaan er iets van maken de komende vier jaar en daar heb ik alle vertrouwen in!

Loes Ypma


Deel dit artikel