Iedereen doet mee - hoe doe je dat als gemeente?

4 november 2021

In Woerden vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Zeker als het gaat om kansen op de arbeidsmarkt is daar nog veel in te doen. Progressief Woerden zoekt naar goede ideeën en organiseert online meetings met inspirerende voorbeelden.

Op donderdag 4 november hebben we een ontmoeting met Joyce de Kleijn van de gemeente Lingewaard. Joyce: "Als consulent sociaal domein ondersteun en monitor ik kandidaten bij gemeente Lingewaard. Samen onderzoeken we of er meer potentie in zit om de stap naar werk te maken. Ik krijg energie van mensen die ik een stap vooruit zie maken’, vertelt Joyce. Joyce is naast haar werk als consulent sociaal domein ambassadeur voor ‘Beschikb@@r’.
Een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen kansen krijgt. Daarvoor  is beschikb@@r opgezet. Het platform op LinkedIn voor inclusiviteit, waar werkgevers, recruiters, loopbaanbegeleiders, jobcoaches en kandidaten samenkomen. Doel is om kennis te delen en met behulp van LinkedIn de arbeidsmarkt toegankelijker te maken voor werkgevers en kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt.--

De meeting is van 13.00 tot 14.00 uur in Zoom. Stuur een mail naar cobyfranken@progressiefwoerden.nl voor de zoomlink.

 


Deel dit artikel


Volledige agenda